WITEC SWEDEN

Young Innovation Hub bejublad på Golden Rules of Leadership Changemakers Meet-up i Stockholm

Den 25 november arrangerade ambassadorer.se och Tillväxtverket Golden Rules of Leadership Changemakers Meet-up där över 200 kvinnor, med olika kompetenser och erfarenheter, deltog på Münchenbryggeriet i Stockholm. Dagen bjöd på ett spännande program kring mentorskap, förebilder, ledarskap  och entreprenörskap​.

En speciellt spännande, bejublad och inspirerande programpunkt var presentationen av Sissi Pagels och Louise Linden som tillsammans med Fryshuset i Stockholm har skapat Young Innovation Hub, ett av åtta projekt som Tillväxtverket finansierar under 2014 för att sprida Golden Rules of Leadership.

Golden Rules of Leadership har tagits fram inom ramen för International Council on Womens Business Leadership (ICWBL) där bl a både Hilary Clinton och Maud Olofsson ingår.

Golden Rules of Leadership är ett förhållningssätt för ledarskap och företagande med fokus på kvinnor. Det innebär att både kvinnor och män på ledande positioner, på alla nivåer och inom olika sektorer och branscher, åtar sig att konsekvent och uthålligt vara generösa med sina kontakter. Att lyfta fram, nämna, ta med och inkludera entreprenörer och ledartalanger på ett medvetet sätt i sin vardag.

Together we create better opportunities for women to reach leadership positions   www.goldenrules.se

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter