WITEC SWEDEN

WiTEC SWEDENS STYRELSE

består av idag av fem kvinnor som alla har lång erfarenhet inom utbildning, entreprenörskap, EU-samarbete, näringsliv och akademi

Anca Maria Dumitrescu, styrelseordförande

Ancas erfarenhet och kompetens inom nätverksbyggande, projektledning, mentorskap och styrelsearbete är till stor nytta för WiTEC.

Med stor passion för att hjälpa människor och företag att utvecklas, har hon byggt upp ett stort kontaktnät. I WiTEC är Anca engagerad i externa uppdrag inom projektledning samt organisations- och verksamhetsutveckling. 
 

E-post: anca.dumitrescu@witec.se

Telefon: +46 (0) 723091919

Pia Ulvenblad, styrelseledamot och vice ordförande

Pia arbetar på Högskolan i Halmstad som docent i företagsekonomi med inriktning mot organisation och ledarskap. Hon driver också det egna företaget Ledarpraktikan AB med fokus på utbildning och coachning inom ledarskaps- och affärsutveckling för gröna näringar.

Pia har erfarenhet från bank- och revisionsverksamhet samt forskning och utveckling inom ett flertal olika branscher i både små och stora organisationer; inkubatorverksamhet, teknikföretag, livsmedelsföretag, jord- och skogsbruk, processindustri. Hon bedriver bland annat forskning om kvinnors företagande samt har varit med och startat nätverket LENA för kvinnor inom akademin på Högskolan i Halmstad.

E-post:
pia.ulvenblad@witec.se

 

FÖRENINGSSTADGAR FÖR WiTEC SWEDEN