WITEC SWEDEN

WiTEC SWEDENS STYRELSE

består av idag av fem kvinnor och en man som alla har lång erfarenhet

inom utbildning, entreprenörskap, EU-samarbete, näringsliv och akademi

Ingrid Thuresson, styrelseordförande

Ingrids erfarenhet och kompetens inom nätverksbyggande, projektledning, mentorskap och styrelsearbete är till stor nytta för WiTEC.
 
Med många års verksamhet inom utbildningssystemet har hon byggt upp ett stort kontaktnät för samverkan med akademin, både med forskare och med studenter. 
 
I WiTEC är hon engagerad i pedagogisk verksamhet på olika utbildningsnivåer, samt som konsult med externa uppdrag inom projektledning, organisations- och verksamhetsutveckling.

E-post: ingrid.thuresson@witec.se

Telefon:
+46 (0) 708 55 62 13

Anna Henricsson, kassör

Anna har ett helhetsperspektiv från styrelsenivå till enskilda delar av verksamheten. Företagarmentor, styrelsefrågor och säljutbildning är områden som hon behärskar.

Anna driver sedan 2011 ExperienceMatching AB, en kompetens-matchningssite på nätet. Som konsult är inriktningen "Affärsprocesser med fokus på lönsamhet".

E-post:
anna.henricsson@witec.se

Anna-Carin Dettner, vice ordförande och ansvarig för  WiTEC Inspiration .
 

VD ACD Concern AB. Managementkonsult, föreläsare, mentor och styrelsearbete.
Arbetar aktivt med Affärsutveckling och ledning av företag/organisationer för tillväxt och förbättring. 
Många års erfarenhet av företagsanpassad utbildning och utveckling i projektledning, målstyrning och strategisk affärskommunikation.

Engagemang inom Ideell verksamhet, Rotary International och Berättarministeriet.

E-post:
anna-carin.dettner@witec.se

Per Mårtenson, sekreterare 

Per är jurist och har fyrtio års erfarenhet från svenskt och internationellt näringsliv. Han har arbetat inom olika branscher, såsom elektronik, hotellnäringen, management consulting, advokatbyrå och läkemedel i positioner som, bland annat bolagsjurist, hr-chef, managementkonsult, VD och förhandlingschef.

Per är specialiserad inom arbetsrätt och förhandling, men har också omfattande erfarenhet och intresse av ledarskapsfrågor.

E-post:
per.martenson@witec.se

Andrea Grundelius

Andrea är utbildad ingenjör och har 25 års erfarenhet från universitetet och internationellt näringsliv. Hon arbetar just nu som chef för ett designteam för processutrustningar inom livsmedelsindustrin.

Andrea har erfarenheter från forskning och utveckling, projektledning samt utbildning och utbildningstjänster internationellt. 
Engagemang och erfarenheter inom kommunikation och ledarskap samt många år som handbollstränare volontärt inom föreningslivet. 

E-post:
andrea.grundelius@witec.se

Nigar Ibrahim

Nigar har lång erfarenhet av integrationsarbete med många uppdrag bl a som projektledare, affärsutvecklare, jobbcoach, utbildare, handledare och mentor. Hon behärskar sex språk och för sitt arbete har hon fått flera utmärkelser.

E-post:
nigar.ibrahim@witec.se
www.nigar.se

FÖRENINGSSTADGAR FÖR WiTEC SWEDEN