WITEC SWEDENnyheter

DUnder november-december 2018 kommer WiTEC SWEDEN att hålla kostnadsfri utbildning i Halmstad, för kvinnor med internationellt ursprung och som har en bakgrund inom STEM.
Kursen är i form av Mentoring Circles™ som bygger på en prisbelönt innovativ träningsmetodik som innebär uppmuntran till lärande genom frågeställningar, coaching och mentorsprinciper.
Kursen är en del i EU-projektet EUMentorSTEM och syftet är att ge kursdeltagarna möjlighet att komma in på den svenska arbetsmarknaden, gå vidare i sin karriärer eller undersöka om entreprenörskap kan vara något för dem. 

Anmälningsformulär 
Sista anmälningsdag är den 26 oktober 2018!

25 september 2018 kl 09.00 - 12.00, Europaparlamentet, Bryssel

- WiTEC the Netherlands presenterar sig
- The Gender4STEM-projektet
- Första rapporten från EUMentorSTEM är klar
Läs nyhetsbrevet HÄR.

IDENTIFIERA 10 FÖRETAG - Syftet är att identifiera företag, organisationer och myndigheters behov av kompetenshöjning för de som är involverade i samhällsbyggnads- och gröna näringars utvecklingsprocesser.
 
WORKSHOP 9 JULI - Presentera utbildningsidé

MÖTE 27 AUGUSTI - Identifiera skarpt projekt

MÖTE 25 SEPTEMBER - Uppföljningsmöte på workshopen den 9 juli

Läs mer här.

Anna, som är ledamot i WiTEC SWEDENs styrelse, är till vardags universitetslektor vid Högskolan i Halmstad och har forskat mycket om arbetsliv, organisation och förändringsarbete utifrån ett genus- och mångfaldsperspektiv.
Från den 1 juli blir hon den första programchefen för jämställdhets-integrering vid Högskolan i Halmstad.
Läs mer här.

Grattis Anna till det nya uppdraget!

Nyhetsarkiv

Senaste nyheterna